Over ons

Lactosevrijetaarten is ontwikkeld vanwege het feit dat ik zelf een lactose allergie heb. Voor een feestje of een gelegenheid kon ik nooit eens een lekker gebakje vinden die ik kon eten, vanwege mijn allergie. 

Ik vond het altijd al super leuk om taarten, cake en diverse hartigheden te bakken. Voor een feestje heb ik zelf een lactosevrije taart gebakken, waar iedereen super enthousiast over was. Ze hadden niet eens door dat het een lactosevrije taart was. 

De gasten vonden het er prachtig en smaakvol uit zien. Hun reactie was overweldigend, waardoor ik heb besloten om de taarten te gaan verkopen.

Mijn verhaal

Vanwege mijn lactose allergie, weet ik als geen ander hoe enorm lastig het is om een geschikte taart, cake of iets dergelijks te vinden. Ons uitgangspunt is dat iedereen met of zonder allergie van dezelfde taart zou moeten kunnen eten en genieten.

Passie

Van kinds af aan genoot ik al om samen met mijn vader taarten, koekjes, cakes en dergelijke te bakken. Nu kan ik met mijn ervaring mensen iets lekkers aanbieden die een voedselallergie hebben, maar ook voor mensen die geen voedselallergie hebben en die combinatie heeft mijn hobby tot een passie gemaakt .

Vragen?

Heb je nog vragen? neem dan gerust contact op. Wij staan open voor alle vragen en beantwoorden ze altijd.

Recensies

Zelf heb ik een lactoseallergie en vond het moeilijk om lactosevrije lekkernijen te vinden. Dankzij Denise kan ik nu genieten van deze heerlijke lekkernijen. Zeer tevreden!

- Thomas

Helaas ben ik lactose-intolerant. Hierdoor was het vinden van taarten en cakejes erg lastig. tot ik in contact kwam met Lactosevrijetaarten.nl. Daar heb ik een appelkruimeltaart besteld. Wij (mijn vriend en ik) waren er erg tevreden over en het smaakte heerlijk.

- anouk

Wat een onwijs lekkere verse cupcakes werden er bezorgd op het werk. Mijn collega’s waren erg blij. Mooi op tijd bezorgd en het smaakte erg goed!

- Daan

0